Random foto

ImpeesaNet


Voor leiding

 Impeesa nieuws feed

SweetLake Jamboree badge

Beste ouders / verzorgers,

 

 

De Sweetlake Jamboree 2010 was weer een zeer geslaagde dag!

 

Na afloop van deze dag heeft iedereen een prachtige badge gekregen van Scouting Zoetermeer. De bedoeling is dat deze badge op de rechtermouw wordt genaaid, onder het naambandje van Impeesa Zoetermeer. Het betreft hier een “daar ben ik lid van”-badge, waardoor hij op de rechtermouw thuishoort. Alle “hier ben ik geweest”-badgjes en naambandjes (zoals bijvoorbeeld van weekend) horen op de linkermouw thuis.

 

Bever Doe Dag 2010

Iedereen die zich heeft opgegeven is inmiddels ingeschreven voor de Bever Doe Dag van 12 juni 2010 in Dierenpark Amersfoort. We hebben we enorm veel zin in!! Zodra er meer bekend is, zullen we het hier zeker laten weten.

Update 29 maart 2010
Inmiddels is de inschrijving van de bever doe dag gesloten en gaan er in totaal 3500 bevers op 12 juni naar DierenPark Amersfoort. De bevers van Impeesa zullen met 12 bevers en 5 leiding deze geweldige dag gaan beleven!

Daarnaast heeft de organisatie voor een deel bekend gemaakt hoe het programma eruit gaat zien. Wat dacht je van:
- Een bezoekje brengen aan de dieren van het DierenPark
- Het grote "help Lange Doener verhuizen"-spel
- Activiteitentrail door het park heen
- Een spetterende show om het nieuwe thema van de bevers te leren kennen.

Wij krijgen er steeds meer zin in!! Jullie ook?

Brieven

Op deze pagina kunt u als ouder alle brieven en belangrijke formulieren van de bevers vinden. We zullen ze ook uitdelen aan het eind van de opkomst, maar als u denkt dat u iets gemist heeft, kunt u het hier altijd even nalezen.

Groetjes,
De beverleiding