Random foto

ImpeesaNet


Voor leiding

 Impeesa nieuws feed

Over Impeesa

Scouting Impeesa Zoetermeer is een eigentijdse scoutinggroep waar een hoop plezier valt te beleven voor iedereen.

Impeesa Zoetermeer is opgericht in 1962 en heeft een rijke geschiedenis en ervaring. 

Sinds 2005 hebben we een nieuw groepshuis, speciaal voor ons gebouwd aan de Achterweg, naast de modeltuinen. Zoals elke nieuwbouw heeft ook deze de nodige inzet van de groep gevergd, maar het resultaat is een duidelijke beloning!
Het twee verdiepingen tellend houten gebouw is werkelijk waar een lust voor het oog, temeer door de locatie!

Impeesa Zoetermeer kent op het moment 10 actieve speltakken. Verderop op de site vind je hier meer over. Al deze speltakken draaien in het groepshuis. Het zal je dus niet verbazen, dat we niet allemaal tegelijk opkomst kunnen houden. Daarom draaien er op zaterdag 5, en verspreid over de werkdagen ook 5 speltakken. Als je straks toch bij de speltakken kijkt, let dan ook eens op hun opkomsttijden: misschien heb je wel een keer tijd om eens te komen kijken!

Niet alleen voor hun eigen leden, maar ook binnen de regio is Impeesa erg actief. Binnen onze groep zitten speltaktrainers (die trainen leiding volgens de regelgeving van Scouting Nederland), hebben we leden in het regionale DOE-team zitten (een regionaal organisatieteam), houden wij het befaamde Delfland NightLife-feest, zijn we elk jaar met de jeugdleden vertegenwoordigd op bijvoorbeeld de Regionale Scouting Wedstrijden, en ga zo maar door.

Zoals je merkt is Impeesa Zoetermeer een actieve, zeer enthousiaste scoutinggroep. Iets voor jou?