Random foto

ImpeesaNet


Voor leiding

 Impeesa nieuws feed

Wie zijn wij?

 

Gidsen zijn meiden van 11 tot 14 jaar. Bij Impeesa noemen we de groep gidsen de stormvogelvendel! Hier is waar je moet zijn voor vrouwelijke gezelligheid. Hier leren we knopen, pionieren, bouwen we zelf vlotten, keukens, drie-meter-stelten, en slapen we eindelijk in tenten! Hier lopen we grote afstanden bij de Duinenmars of Sint Jorismars. Hier gaan we leren hoe je met goed samenwerken een RSW kunt winnen, of  met elkaar  een Trail kan lopen.Hier word je klaar gestoomd om naar de explo te gaan. Bij de gidsen is het altijd gezellig met meiden onder elkaar.

Maar natuurlijk draait het allemaal om de lol. We zorgen er met zijn allen voor dat we elke week weer een leuk programma hebben. Op een speelse manier ontwikkel je bij de gidsen vaardigheden die je nu en later van pas kunnen komen.

Wil je weten wat die RSW of Trail nu precies is? Of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je eens komen kijken? Natuurlijk! Kom rustig langs tijdens een opkomst! Maar het is wel slim om van te voren even te bellen: misschien hebben we een opkomst buiten het groepshuis…

Tot zaterdag!
 

 

Naam:

Stormvogelvendel

Leden:

19

Leeftijd:

11 t/m 14

Okomstdag:

Zaterdag

Okomsttijd:

14:30 tot 17:30