Bevers (4.5-7 jaar)

Ben jij tussen de 4.5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen, lekker buiten te spelen en dingen te leren? Kom dan bij de Bevers! Hier doe je allemaal leuke spelletjes met kinderen die even oud zijn als jij.

De kinderen van 4.5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting ‘bevers’ genoemd. Bij de Bevers ligt de nadruk op het spelen en leren in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving.

  • Elke zaterdag
  • Van 10:00-11:30
  • Jongens en meisjes

Wil jij een keertje komen kijken? Schrijf je in en kom drie keer gratis meedoen!

De Bevers spelen in het thema van het dorp Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen. In het dorp Hotsjietonia wonen allerlei verschillende mensen, waaronder Stuiter.

In het dorp Hotsjietonia maken de bevers allerlei avonturen mee en leren ze van alles en nog wat. Ze knutselen en zingen met Keet en Fleur Kleur, ze leren dingen over de natuur bij Bas Bos en Rebbel, ze horen over andere landen bij Sterre en Steven Stroom, komen tot rust bij Noa en gaan koken met Rozemarijn. Ook met Professor Plof en Stanley Stekker is er altijd wat te beleven.